Isnin, 19 Disember 2011

HANGOUTT WITH MAKCIK SITI

mase hari rabu lepass sayaa dngn kawann sayaa siti hangout pergi pavi lepas tuu jalan jalan lepak kdai buku macam orang gilaa lepak kat kedai buku bukan bacaa bukuu pun justt snap pic je. heeee lepas tuu lepastuu kite orang lepak kat depan pavi lepak punyaa lepak adaa sorang laki ni datangg kat siti n tnye siti macam ni #hye you,youu stay mana. lepastuu sayaa dngn siti teruss belahh dari situu malsss nak layan mamat yangg tak tentu arah tuu tetibe je tnye stay manaa tak maluu ke tnye orangg macam tuuu muke awakk tuu boley tahan tapi peragai awakk tuu buadd sayaa menyampahh !
tgk buku yang dalam pic tuu buku tuu bestt dari pada buku tuu korang boley belajar bahasa jepun .sayaa baca buku tuu sebab nak belajar cakap bahasa jepun laa tuu .hee lantak r awakk nak cakap apa pun sapak nak ? HAHA tetibe je sayaa ni nak marah marah orang sorry tolong maaf kan sayaa awakk tolong laa..okey thank maaf kan sayaa :)


:)alolo sweett nye muke diaa HAHA sayaa mmg suke perasan so whatt ? heee okey saya tak tahuu kenapa sayaa suke sangat pic ni . :)

sorry pic ni tak ley nak betul kan .ni laa makcik siti yangg selalu kena buli dngn sayaa ! loveyou makcik siti sengal nak kenaa sepak nak ? Haahah :)


amacam macam hanaa tajimaa tak ? waaa perasan nye awakk nuyaa awak nak kenaa sepakk ke nuyaa ! HAHHA sayaa suke pakai macam ni sekarangg sayaa suke sangat sangatt iloveyouu ! :) 

okey laa ceritaaa sengal sayaa dh habiss mesti awakk cakap alolo nuya ni ceritaa macam budak gilaaa elehh suke hati saya laa sibuk je awakk ni !sepak nak hahaha tetibaa je ego sorry kbye muahh <3 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan